בסיר נטגן בשמן זית את העגבנויות החצויות ל 2 עד לריכוך עם כף סוכר נוסיף את השום הרסק והתבלינים ונפתח תוך ערבוב חצי דקה ומייד נוסיף את הבזיליקום ומים עד שמתקבל רוטב ללא גושים לא מיימי ולא סמיך מידיי .
3
ברגע שהרוטב רותח נעביר את הספגטי לסיר עם הרוטב ומייד הכל לתבנית גודל 26 מלבנית.
4
נפזר למעלה את הגבינה המלוחה ולנכניס לתנור רק עד שהגבינה נמסה ממש דקות בודדות בתיאבון .
1
לבשל פסטה לפי הוראות היצרן.
2
בסיר נטגן בשמן זית את העגבנויות החצויות ל 2 עד לריכוך עם כף סוכר נוסיף את השום הרסק והתבלינים ונפתח תוך ערבוב חצי דקה ומייד נוסיף את הבזיליקום ומים עד שמתקבל רוטב ללא גושים לא מיימי ולא סמיך מידיי .
3
ברגע שהרוטב רותח נעביר את הספגטי לסיר עם הרוטב ומייד הכל לתבנית גודל 26 מלבנית.
4
נפזר למעלה את הגבינה המלוחה ולנכניס לתנור רק עד שהגבינה נמסה ממש דקות בודדות בתיאבון .