אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

185
צפיות

פטוצי'ני עם ירקות בסגנון אסיאתי

המתכון של
פטוצי'ני עם ירקות בסגנון אסיאתי

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 200 גר' פסטה פטוצי'ני מבושלת עפ"י הוראות יצרן
  • 1 חבילה נבטים עבים
  • 1 בצל
  • 2 פלפלים אדומים
  • בצל ירוק
  • 2 גזרים מגוררים
  • לרוטב
  • 3 כפות רוטב סויה קלאסי
  • 2 כפות רוטב צילי מתוק
  • 1 כף רוטב צילי חריף
  • 2 וחצי כפות שמן סומסום או קנולה
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הפטוצי'ני כ-3 דקות בסיר עם מים, מלח ומעט שמן, לא לבשל יותר מדי, כדי שלא יתרככו מדי.


  • 2

    במקביל בסוטאז, לאדות את הבצל, אחרי כ-20 דקות להוסיף את הפלפל החתוך לרצועות דקות והגזרים המגוררים ולהמשיך ולאדות 10 דקות נוספים, להוסיף את הנבטים ולהמשיך ולאדות עד שיתרככו מעט, להוסיף את הבצל הירוק.


  • 3

    להוסיף לסיר את הפטוצי'ני ולערבב כדי שהירקות יתערבבו טוב עם הפטוצי'ני. להמשיך ולאדות עוד מספר רגעים.


  • 4

    מכינים את הרוטב בקערה ושופכים לתוך הסוטאז עם הפטוצי'ני והירקות. לטעום ולשפר טעמים.


1

לבשל את הפטוצי'ני כ-3 דקות בסיר עם מים, מלח ומעט שמן, לא לבשל יותר מדי, כדי שלא יתרככו מדי.


2

במקביל בסוטאז, לאדות את הבצל, אחרי כ-20 דקות להוסיף את הפלפל החתוך לרצועות דקות והגזרים המגוררים ולהמשיך ולאדות 10 דקות נוספים, להוסיף את הנבטים ולהמשיך ולאדות עד שיתרככו מעט, להוסיף את הבצל הירוק.


3

להוסיף לסיר את הפטוצי'ני ולערבב כדי שהירקות יתערבבו טוב עם הפטוצי'ני. להמשיך ולאדות עוד מספר רגעים.


4

מכינים את הרוטב בקערה ושופכים לתוך הסוטאז עם הפטוצי'ני והירקות. לטעום ולשפר טעמים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים