קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לבשל את הפטוצי'ני כ-3 דקות בסיר עם מים, מלח ומעט שמן, לא לבשל יותר מדי, כדי שלא יתרככו מדי
במקביל בסוטאז, לאדות את הבצל, אחרי כ-20 דקות להוסיף את הפלפל החתוך לרצועות דקות והגזרים המגוררים ולהמשיך ולאדות 10 דקות נוספים, להוסיף את הנבטים ולהמשיך ולאדות עד שיתרככו מעט, להוסיף את הבצל הירוק
להוסיף לסיר את הפטוצי'ני ולערבב כדי שהירקות יתערבבו טוב עם הפטוצי'ני. להמשיך ולאדות עוד מספר רגעים
מכינים את הרוטב בקערה ושופכים לתוך הסוטאז עם הפטוצי'ני והירקות. לטעום ולשפר טעמים