אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

2,181
צפיות

פשטידת פסטה וחצילים

המתכון של
פשטידת פסטה וחצילים

התחסלה בדקות! אמאלה כמה טעימה!

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 500 גר' פסטה מסולסלת או פנה
  • 1 חציל בינוני חתוך לעיגולים
  • 15-20 עגבניות שרי
  • 1 כוס חלב
  • 150 גר' בולגרית מפוררת
  • 200 גר' צהובה מגורדת ועוד מעט לפזר על הפשטידה לפני הכנסה לתנור
  • 3 כפות קמח
  • 3/4 כוס שמן חד''פ לשתייה חמה
  • גביע שמנת חמוצה 200 מ''ל
  • 3 ביצים
  • כף מלח, חצי כף פלפל שחור, כפית אגוז מוסקט, כף אורגנו או תבלין בזיליקום
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור 180 מעלות רגיל.


  • 2

    לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.


  • 3

    לטגן את החציל בשמן עד הזהבה ולהעביר לצלחת עם נייר סופג.


  • 4

    ניתן גם לאפות את החציל עם שמן זית כ- 15 דק' עד השחמה.


  • 5

    לחתוך את החציל לקוביות.


  • 6

    לחתוך את השרי לרבעים.


  • 7

    בקערה להניח את כל המרכיבים ולהניח מעט גבינה צהובה מגוררת בצד.


  • 8

    למזוג את התערובת לתבנית בינונית משומנת קלות.


  • 9

    לפזר למעלה גבינה צהובה מגוררת.


  • 10

    לאפות כ- 40 דקות או עד שהגבינה מזהיבה.


1

לחמם תנור 180 מעלות רגיל.


2

לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.


3

לטגן את החציל בשמן עד הזהבה ולהעביר לצלחת עם נייר סופג.


4

ניתן גם לאפות את החציל עם שמן זית כ- 15 דק' עד השחמה.


5

לחתוך את החציל לקוביות.


6

לחתוך את השרי לרבעים.


7

בקערה להניח את כל המרכיבים ולהניח מעט גבינה צהובה מגוררת בצד.


8

למזוג את התערובת לתבנית בינונית משומנת קלות.


9

לפזר למעלה גבינה צהובה מגוררת.


10

לאפות כ- 40 דקות או עד שהגבינה מזהיבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים