תקציר המתכון: התחסלה בדקות! אמאלה כמה טעימה!
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לחמם תנור 180 מעלות רגיל
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן
לטגן את החציל בשמן עד הזהבה ולהעביר לצלחת עם נייר סופג
ניתן גם לאפות את החציל עם שמן זית כ- 15 דק' עד השחמה
לחתוך את החציל לקוביות
לחתוך את השרי לרבעים
בקערה להניח את כל המרכיבים ולהניח מעט גבינה צהובה מגוררת בצד
למזוג את התערובת לתבנית בינונית משומנת קלות
לפזר למעלה גבינה צהובה מגוררת
לאפות כ- 40 דקות או עד שהגבינה מזהיבה