לןגן

פשטידת פסטה וחצילים

מאת: אורית לוי, פורסם: 11/03/2021 | 10:13
פשטידת פסטה וחצילים

תקציר המתכון: התחסלה בדקות! אמאלה כמה טעימה!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור 180 מעלות רגיל

  2. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן

  3. לטגן את החציל בשמן עד הזהבה ולהעביר לצלחת עם נייר סופג

  4. ניתן גם לאפות את החציל עם שמן זית כ- 15 דק' עד השחמה

  5. לחתוך את החציל לקוביות

  6. לחתוך את השרי לרבעים

  7. בקערה להניח את כל המרכיבים ולהניח מעט גבינה צהובה מגוררת בצד

  8. למזוג את התערובת לתבנית בינונית משומנת קלות

  9. לפזר למעלה גבינה צהובה מגוררת

  10. לאפות כ- 40 דקות או עד שהגבינה מזהיבה