אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

1,201
צפיות

פסטה אדומה וסילאן

המתכון של
פסטה אדומה וסילאן

טעים

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • הכנת הפסטה
  • מחממים סיר עם מים
  • כפית מלח וכף שמן
  • כשהמים רותחים
  • שופכים לסיר
  • חצי שקית פסטה
  • בצורה שרוצים
  • מבשלים כ10 דקות
  • מערבבים מידי פעם
  • שופכים למסננת
  • ומצננים עם מי ברז
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הרוטב.


  • 2

    מחממים סיר .


  • 3

    עם 2 כפות שמן.


  • 4

    ורסק עגבניות(קופסא קטנה).


  • 5

    מערבבים כ2-3 דקות.


  • 6

    מתבלים ב.


  • 7

    כפית פפריקה מתוקה.


  • 8

    קורט פלפל שחור.


  • 9

    כפית מלח.


  • 10

    מערבבים ומוסיפים .


  • 11

    כפית סילאן.


  • 12

    מערבבים כ2 דקות.


  • 13

    מוסיפים מים.


  • 14

    פעמים( 2) של הקופסא.


  • 15

    (משתמשים בקופסא הריקה של הרסק עגבניות.


  • 16

    כמידה למים) .


  • 17

    מערבבים כ 3 דקות.


  • 18

    ומוסיפים את הפסטה.


  • 19

    מערבבים היטב.


  • 20

    להספיג את הרוטב.


  • 21

    בכל הפסטה.


1

הכנת הרוטב.


2

מחממים סיר .


3

עם 2 כפות שמן.


4

ורסק עגבניות(קופסא קטנה).


5

מערבבים כ2-3 דקות.


6

מתבלים ב.


7

כפית פפריקה מתוקה.


8

קורט פלפל שחור.


9

כפית מלח.


10

מערבבים ומוסיפים .


11

כפית סילאן.


12

מערבבים כ2 דקות.


13

מוסיפים מים.


14

פעמים( 2) של הקופסא.


15

(משתמשים בקופסא הריקה של הרסק עגבניות.


16

כמידה למים) .


17

מערבבים כ 3 דקות.


18

ומוסיפים את הפסטה.


19

מערבבים היטב.


20

להספיג את הרוטב.


21

בכל הפסטה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים