לןגן

פסטה אדומה וסילאן

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 26/01/2021 | 17:35
פסטה אדומה וסילאן

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הרוטב

  2. מחממים סיר

  3. עם 2 כפות שמן

  4. ורסק עגבניות(קופסא קטנה)

  5. מערבבים כ2-3 דקות

  6. מתבלים ב

  7. כפית פפריקה מתוקה

  8. קורט פלפל שחור

  9. כפית מלח

  10. מערבבים ומוסיפים

  11. כפית סילאן

  12. מערבבים כ2 דקות

  13. מוסיפים מים

  14. פעמים( 2) של הקופסא

  15. (משתמשים בקופסא הריקה של הרסק עגבניות

  16. כמידה למים)

  17. מערבבים כ 3 דקות

  18. ומוסיפים את הפסטה

  19. מערבבים היטב

  20. להספיג את הרוטב

  21. בכל הפסטה