ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
פטריות (טריות עדיף) פורטובלו/שמפיניון
-
-
-
-
-
-
-
אבקת מרק פטריות- כף שטוחה
-
-
*גבינה צהובה להקרמה בתנור -לא חובה-*
אופן ההכנה
-
0
חותכים את הבטטה לקוביות קטנות והפטריות לפרוסות,קוטשים את השום ומניחים הכל בצד.
-
1
מתחילים לטגן את הבטטה עם החמאה עם מכסה סגור.
-
2
כשהיא מתרככת, מוסיפים את הפטריות והשום מטגנים ל 2 דק שהשום לא יישרף.
-
3
מוסיפים את השמנת והחלב, מתבלים.
-
4
סוגרים מכסה על אש בינונית ל 20 דק..
-
5
מוסיפים את הפסטה לאחר שבושלה ונשטפה היטב במים..
-
6
מומלץ לפזר מלמעלה גבינה צהובה ולהכניס לתנור עד שהיא נצרבת, ל 15 דק בערך..
0
חותכים את הבטטה לקוביות קטנות והפטריות לפרוסות,קוטשים את השום ומניחים הכל בצד.
1
מתחילים לטגן את הבטטה עם החמאה עם מכסה סגור.
2
כשהיא מתרככת, מוסיפים את הפטריות והשום מטגנים ל 2 דק שהשום לא יישרף.
3
מוסיפים את השמנת והחלב, מתבלים.
4
סוגרים מכסה על אש בינונית ל 20 דק..
5
מוסיפים את הפסטה לאחר שבושלה ונשטפה היטב במים..
6
מומלץ לפזר מלמעלה גבינה צהובה ולהכניס לתנור עד שהיא נצרבת, ל 15 דק בערך..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים