לןגן

פסטה ברוטב שמנת פטריות ובטטה

מאת: טוהר דרעי, פורסם: 12/01/2021 | 19:50
פסטה ברוטב שמנת פטריות ובטטה

תקציר המתכון: פסטה ברוטב שמנת פטריות ובטטה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבטטה לקוביות קטנות והפטריות לפרוסות,קוטשים את השום ומניחים הכל בצד

  2. מתחילים לטגן את הבטטה עם החמאה עם מכסה סגור

  3. כשהיא מתרככת, מוסיפים את הפטריות והשום מטגנים ל 2 דק שהשום לא יישרף

  4. מוסיפים את השמנת והחלב, מתבלים

  5. סוגרים מכסה על אש בינונית ל 20 דק.

  6. מוסיפים את הפסטה לאחר שבושלה ונשטפה היטב במים.

  7. מומלץ לפזר מלמעלה גבינה צהובה ולהכניס לתנור עד שהיא נצרבת, ל 15 דק בערך.