ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
ההכנה….
-
1
1 בצל קצוץ.
-
2
1 חבילה ערמונים קלויים קצוצים.
-
3
חצי כפית מלח.
-
4
קורט פלפל לבן.
-
5
קורט כמון.
-
6
קורט כורכום.
-
7
חצי כפית שום.
-
8
2 כפות סילאן.
-
9
במחבת עם 2 כפות שמן.
-
10
מטגנים את הבצל עד הזהבה.
-
11
מוסיפים את הסילאן והתבלינים.
-
12
מערבבים וממשיכים כ3 דקות.
-
13
מוסיפים את הערמונים.
-
14
מערבבים למס' דקות.
-
15
מוסיפים את הפסטה.
-
16
ובעזרת 2 כפות.
-
17
מטמיעים את הפסטה בהרוטב.
-
18
ממשיכים ל5 דקות נוספות.
-
19
שכל הרוטב על הפסטה.
0
ההכנה….
1
1 בצל קצוץ.
2
1 חבילה ערמונים קלויים קצוצים.
3
חצי כפית מלח.
4
קורט פלפל לבן.
5
קורט כמון.
6
קורט כורכום.
7
חצי כפית שום.
8
2 כפות סילאן.
9
במחבת עם 2 כפות שמן.
10
מטגנים את הבצל עד הזהבה.
11
מוסיפים את הסילאן והתבלינים.
12
מערבבים וממשיכים כ3 דקות.
13
מוסיפים את הערמונים.
14
מערבבים למס' דקות.
15
מוסיפים את הפסטה.
16
ובעזרת 2 כפות.
17
מטמיעים את הפסטה בהרוטב.
18
ממשיכים ל5 דקות נוספות.
19
שכל הרוטב על הפסטה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים