תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ההכנה…
1 בצל קצוץ
1 חבילה ערמונים קלויים קצוצים
חצי כפית מלח
קורט פלפל לבן
קורט כמון
קורט כורכום
חצי כפית שום
2 כפות סילאן
במחבת עם 2 כפות שמן
מטגנים את הבצל עד הזהבה
מוסיפים את הסילאן והתבלינים
מערבבים וממשיכים כ3 דקות
מוסיפים את הערמונים
מערבבים למס' דקות
מוסיפים את הפסטה
ובעזרת 2 כפות
מטמיעים את הפסטה בהרוטב
ממשיכים ל5 דקות נוספות
שכל הרוטב על הפסטה