אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

1,011
צפיות

פסטה מוקרמת עם תרד וערמונים

המתכון של
פסטה מוקרמת עם תרד וערמונים

יאמי

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מרתחים בסיר מים עם
  • כפית מלח
  • 2 כפות שמן
  • כשהמים מגיעים לרתיחה
  • לשפוך חבילת פסטה "פארפלה"(עניבה)
  • לבשל כ15/20 דקות
  • לסנן לשטוף לשמן קצת
  • כדי שלא תתיבש הפסטה
  • 100 גרם ערמונים קלופים וקצוצים
  • כ40 גרם תרד שטוף וקצוץ
  • 50 גרם חמאה
  • 1 שמנת לבשול(16%)
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 5 שיני שום קצוצים
  • 1 בצל קצוץ
  • כפית מלח
  • כפית אבקת מרק עוף
  • קורט סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הרוטב....


  • 2

    במחבת ממיסים את החמאה.


  • 3

    מוסיפים את הבצל והשום.


  • 4

    מערבבים כ2 דקות.


  • 5

    מוסיפים את שמנת הבשול.


  • 6

    מגיעים לרתיחה.


  • 7

    מוסיפים את התבלינים.


  • 8

    מערבבים ומבשלים כ 5 דקות.


  • 9

    מוסיפים את התרד והערמונים.


  • 10

    מערבבים ומבשלים כ3-4 דקות.


  • 11

    מוסיפים את הסוכר.


  • 12

    מבשלים 1 דקה נוספת.


  • 13

    שופכים את הרוטב על הפסטה.


  • 14

    מערבבים היטב.


1

הכנת הרוטב....


2

במחבת ממיסים את החמאה.


3

מוסיפים את הבצל והשום.


4

מערבבים כ2 דקות.


5

מוסיפים את שמנת הבשול.


6

מגיעים לרתיחה.


7

מוסיפים את התבלינים.


8

מערבבים ומבשלים כ 5 דקות.


9

מוסיפים את התרד והערמונים.


10

מערבבים ומבשלים כ3-4 דקות.


11

מוסיפים את הסוכר.


12

מבשלים 1 דקה נוספת.


13

שופכים את הרוטב על הפסטה.


14

מערבבים היטב.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים