פסטה מוקרמת עם תרד וערמונים
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 26/09/2020 | 20:11
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
מרתחים בסיר מים עם
-
כפית מלח
-
2 כפות שמן
-
כשהמים מגיעים לרתיחה
-
לשפוך חבילת פסטה "פארפלה"(עניבה)
-
לבשל כ15/20 דקות
-
לסנן לשטוף לשמן קצת
-
כדי שלא תתיבש הפסטה
-
100 גרם ערמונים קלופים וקצוצים
-
כ40 גרם תרד שטוף וקצוץ
-
50 גרם חמאה
-
1 שמנת לבשול(16%)
-
קורט אגוז מוסקט
-
קורט פלפל שחור גרוס
-
5 שיני שום קצוצים
-
1 בצל קצוץ
-
כפית מלח
-
כפית אבקת מרק עוף
-
קורט סוכר
אופן הכנה
-
הכנת הרוטב...
-
במחבת ממיסים את החמאה
-
מוסיפים את הבצל והשום
-
מערבבים כ2 דקות
-
מוסיפים את שמנת הבשול
-
מגיעים לרתיחה
-
מוסיפים את התבלינים
-
מערבבים ומבשלים כ 5 דקות
-
מוסיפים את התרד והערמונים
-
מערבבים ומבשלים כ3-4 דקות
-
מוסיפים את הסוכר
-
מבשלים 1 דקה נוספת
-
שופכים את הרוטב על הפסטה
-
מערבבים היטב