 
				פסטה מוקרמת עם תרד וערמונים
			 
		
		
			מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 26/09/2020 | 20:11
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				יאמי
			
		 
		
			קטגוריה: פסטה,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר חלבי,
			דרגת קושי: בינוני
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						מרתחים  בסיר מים עם
					
- 
						כפית  מלח
					
- 
						2  כפות שמן
					
- 
						כשהמים  מגיעים לרתיחה
					
- 
						לשפוך  חבילת פסטה "פארפלה"(עניבה)
					
- 
						לבשל  כ15/20 דקות
					
- 
						לסנן  לשטוף לשמן קצת
					
- 
						כדי  שלא תתיבש הפסטה
					
- 
						100  גרם ערמונים קלופים וקצוצים
					
- 
						כ40  גרם תרד שטוף וקצוץ
					
- 
						50  גרם חמאה
					
- 
						1  שמנת לבשול(16%)
					
- 
						קורט  אגוז מוסקט
					
- 
						קורט  פלפל שחור גרוס
					
- 
						5  שיני שום קצוצים
					
- 
						1  בצל קצוץ
					
- 
						כפית  מלח
					
- 
						כפית  אבקת מרק עוף
					
- 
						קורט  סוכר
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					הכנת הרוטב... 
- 
					במחבת ממיסים את החמאה 
- 
					מוסיפים את הבצל והשום 
- 
					מערבבים כ2 דקות 
- 
					מוסיפים את שמנת הבשול 
- 
					מגיעים לרתיחה 
- 
					מוסיפים את התבלינים 
- 
					מערבבים ומבשלים כ 5 דקות 
- 
					מוסיפים את התרד והערמונים 
- 
					מערבבים ומבשלים כ3-4 דקות 
- 
					מוסיפים את הסוכר 
- 
					מבשלים 1 דקה נוספת 
- 
					שופכים את הרוטב על הפסטה 
- 
					מערבבים היטב