אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

954
צפיות

פסטה צדפות במילוי גבינות ופסטו

המתכון של
פסטה צדפות במילוי גבינות ופסטו

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 חבילה פסטה קנלוני /צדפות גדולות
  • *למילוי*
  • 100 גרם גבינה צפתית
  • 150 גרם גבינת כנען
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 גביע קוטג'
  • 2 כפות פסטו
  • 1 ביצה
  • פלפל שחור
  • מלח
  • *לרוטב*
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 4-5 שיני שום כתוש
  • כפית אורגנו
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כוסות מים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן .


  • 2

    את הרוטב לבשל על הגז כ- 5-7 דקות .


  • 3

    למלא את הצדפים בתערובת גבינה .


  • 4

    לסדר בתבנית .


  • 5

    לשפוך את הרוטב מעל.


  • 6

    לפזר גבינה צהובה מגורדת /מוצרלה ועלי זיליקום קצוץ .


  • 7

    לכסות את התבנית בנייר כסף .


  • 8

    לאפות בחום 180° .


  • 9

    כ- 25 דקות .


  • 10

    ועוד 5 דקות נוספות ללא כיסוי .


  • 11

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן .


2

את הרוטב לבשל על הגז כ- 5-7 דקות .


3

למלא את הצדפים בתערובת גבינה .


4

לסדר בתבנית .


5

לשפוך את הרוטב מעל.


6

לפזר גבינה צהובה מגורדת /מוצרלה ועלי זיליקום קצוץ .


7

לכסות את התבנית בנייר כסף .


8

לאפות בחום 180° .


9

כ- 25 דקות .


10

ועוד 5 דקות נוספות ללא כיסוי .


11

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים