לןגן

פסטה צדפות במילוי גבינות ופסטו

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 14/05/2020 | 22:06
פסטה צדפות במילוי גבינות ופסטו

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן

  2. את הרוטב לבשל על הגז כ- 5-7 דקות

  3. למלא את הצדפים בתערובת גבינה

  4. לסדר בתבנית

  5. לשפוך את הרוטב מעל

  6. לפזר גבינה צהובה מגורדת /מוצרלה ועלי זיליקום קצוץ

  7. לכסות את התבנית בנייר כסף

  8. לאפות בחום 180°

  9. כ- 25 דקות

  10. ועוד 5 דקות נוספות ללא כיסוי

  11. בהצלחה נועם זיגדון 💞