ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
300-400 גרם פרוסות דקות של אנטריקוט חתוכים לרצועות
-
-
פרחי כרובית שטופים ונקיים
-
-
4-5 פטריות טריות חתוכות לפרוסות.
-
-
חצי חבילת ספגטי (לבשל לפי הוראות יצרן)
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הספגטי נבשל ונסנן..
-
2
במחבת ווק להקפיץ עם מעט שמן את הבצל ופרחי הכרובית ולטגן עד הזהבה.להוסיף פטריות ואת העגבניות שרי החצויות ולהקפיץ כמה דקות. להניח בצד..
-
3
בווק להקפיץ את רצועות האנטריקוט עם מעט שמן 2-3 דקות עד שמוכן. לערבב הכל יחד עם הירקות והספגטי ולשים את התבלינים. לערבב ולהגיש..
-
4
אני הוספתי גם טבעות פלפל ירוק חריף. לקשט בשומשום..
1
את הספגטי נבשל ונסנן..
2
במחבת ווק להקפיץ עם מעט שמן את הבצל ופרחי הכרובית ולטגן עד הזהבה.להוסיף פטריות ואת העגבניות שרי החצויות ולהקפיץ כמה דקות. להניח בצד..
3
בווק להקפיץ את רצועות האנטריקוט עם מעט שמן 2-3 דקות עד שמוכן. לערבב הכל יחד עם הירקות והספגטי ולשים את התבלינים. לערבב ולהגיש..
4
אני הוספתי גם טבעות פלפל ירוק חריף. לקשט בשומשום..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים