אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

5,638
צפיות

מוקפץ אנטריקוט

המתכון של
מוקפץ אנטריקוט

רצועות אנטריקוט עם ספגטי פטריות, שרי וכרובית.. מעדן!!

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 300-400 גרם פרוסות דקות של אנטריקוט חתוכים לרצועות
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות
  • פרחי כרובית שטופים ונקיים
  • 12-14 עגבניות שרי חצויות
  • 4-5 פטריות טריות חתוכות לפרוסות.
  • פלפל חריף למי שאוהב
  • חצי חבילת ספגטי (לבשל לפי הוראות יצרן)
  • 4 כפות טריאקי
  • 2 כפות רוטב סוייה
  • כף רוטב סוייה מתוק
  • פלפל שחור
  • חצי כפית פפריקה מעושנת
  • כפית מרק עוף
  • שומשום לעיטור
אופן ההכנה
  • 1

    את הספגטי נבשל ונסנן..


  • 2

    במחבת ווק להקפיץ עם מעט שמן את הבצל ופרחי הכרובית ולטגן עד הזהבה.להוסיף פטריות ואת העגבניות שרי החצויות ולהקפיץ כמה דקות. להניח בצד..


  • 3

    בווק להקפיץ את רצועות האנטריקוט עם מעט שמן 2-3 דקות עד שמוכן. לערבב הכל יחד עם הירקות והספגטי ולשים את התבלינים. לערבב ולהגיש..


  • 4

    אני הוספתי גם טבעות פלפל ירוק חריף. לקשט בשומשום..


1

את הספגטי נבשל ונסנן..


2

במחבת ווק להקפיץ עם מעט שמן את הבצל ופרחי הכרובית ולטגן עד הזהבה.להוסיף פטריות ואת העגבניות שרי החצויות ולהקפיץ כמה דקות. להניח בצד..


3

בווק להקפיץ את רצועות האנטריקוט עם מעט שמן 2-3 דקות עד שמוכן. לערבב הכל יחד עם הירקות והספגטי ולשים את התבלינים. לערבב ולהגיש..


4

אני הוספתי גם טבעות פלפל ירוק חריף. לקשט בשומשום..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים