לןגן

מוקפץ אנטריקוט

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 11/05/2020 | 20:26
מוקפץ אנטריקוט

תקציר המתכון: רצועות אנטריקוט עם ספגטי פטריות, שרי וכרובית.. מעדן!!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הספגטי נבשל ונסנן.

  2. במחבת ווק להקפיץ עם מעט שמן את הבצל ופרחי הכרובית ולטגן עד הזהבה.להוסיף פטריות ואת העגבניות שרי החצויות ולהקפיץ כמה דקות. להניח בצד.

  3. בווק להקפיץ את רצועות האנטריקוט עם מעט שמן 2-3 דקות עד שמוכן. לערבב הכל יחד עם הירקות והספגטי ולשים את התבלינים. לערבב ולהגיש.

  4. אני הוספתי גם טבעות פלפל ירוק חריף. לקשט בשומשום.