אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

1,714
צפיות

מוקפץ צמחוני עם חזה עוף של טבעול

המתכון של
מוקפץ צמחוני עם חזה עוף של טבעול

כל מילה מיותרת של 👌👌מילה שלי

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מוקפץ צמחוני
  • מצרכים הדרושים
  • 2 חזה עוף צמחוני
  • 1 בצל גדול סגול חתוך לפלחים
  • 1 גמבה חתוך לרצועות
  • 1 פלפל מתוק ירוק חתוך לרצועות  
  • 5 שיני שום קצוצים גס
  • 2 גזרים חתוך לרצועות דקות
  • 1 קישוא חתוך לרצועות דקות
  • 3 גבעולים של ברוקולי
  • 6 כפות טריאקי 
  • 6 כפות סויה
  • 6 כפות רוטב צ'ילי
  • מתוק או חריף
  • חצי חבילת ספגטי מבושלים 
  • 250 גרם
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1)שמים בסיר ווק קצת שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית.


  • 3

    2) מוסיפים את השום מטגנים לעוד 2 דקות.


  • 4

    .


  • 5

    3)מוסיפים את כל הירקות לא משנה הסדר .


  • 6

    מקפיצים אותם מעט.


  • 7

    מוסיפים את השניצל צמחוני לרצועות .


  • 8

    .


  • 9

    4)מוסיפים טריאקי,סויה , צ'ילי וחזה עוף צמחוני .


  • 10

    מערבבים וממשיכים לבשל לעוד 15 דקות .


  • 11

    מכבים את הגז .


  • 12

    5) שופכים את הספגטי על התערובת הירקות מערבבים ונהנים.


  • 13

    בתאבון .


1

.


2

1)שמים בסיר ווק קצת שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית.


3

2) מוסיפים את השום מטגנים לעוד 2 דקות.


4

.


5

3)מוסיפים את כל הירקות לא משנה הסדר .


6

מקפיצים אותם מעט.


7

מוסיפים את השניצל צמחוני לרצועות .


8

.


9

4)מוסיפים טריאקי,סויה , צ'ילי וחזה עוף צמחוני .


10

מערבבים וממשיכים לבשל לעוד 15 דקות .


11

מכבים את הגז .


12

5) שופכים את הספגטי על התערובת הירקות מערבבים ונהנים.


13

בתאבון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים