לןגן

מוקפץ צמחוני עם חזה עוף של טבעול

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 16/03/2020 | 23:12
מוקפץ צמחוני עם חזה עוף של טבעול

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת של 👌👌מילה שלי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)שמים בסיר ווק קצת שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית

  2. 2) מוסיפים את השום מטגנים לעוד 2 דקות

  3. 3)מוסיפים את כל הירקות לא משנה הסדר

  4. מקפיצים אותם מעט

  5. מוסיפים את השניצל צמחוני לרצועות

  6. 4)מוסיפים טריאקי,סויה , צ'ילי וחזה עוף צמחוני

  7. מערבבים וממשיכים לבשל לעוד 15 דקות

  8. מכבים את הגז 

  9. 5) שופכים את הספגטי על התערובת הירקות מערבבים ונהנים

  10. בתאבון