ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
למילוי בשר
-
-
-
-
-
-
-
רוטב עגבניות (אני הכנתי רוטב זריז מרסק ותבלינים)
אופן ההכנה
-
1
להרתיח מים בסיר גדול, להוסיף כף מלח ושמן זית.
-
2
להרתיח את הקנלוני למצב של אל דנטה, לסנן ולפזר מעל קצת שמן.
-
3
כשמתקרר, לחתוך ל3 (אפשר להשאיר שלם).
-
4
להרתיח את תפוחי האדמה עד לריכוך, לשמור חלק מהנוזלים ולסנן.
-
5
להוסיף תבלינים ומהנוזלים ולרסק לפירה.
-
6
לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את הבשר והתבלינים ולטגן עד שמוכן.
-
7
למלא את הקנלוני, לשפוך מעל רוטב עגבניות, לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור עד שיהיה מוכן.
1
להרתיח מים בסיר גדול, להוסיף כף מלח ושמן זית.
2
להרתיח את הקנלוני למצב של אל דנטה, לסנן ולפזר מעל קצת שמן.
3
כשמתקרר, לחתוך ל3 (אפשר להשאיר שלם).
4
להרתיח את תפוחי האדמה עד לריכוך, לשמור חלק מהנוזלים ולסנן.
5
להוסיף תבלינים ומהנוזלים ולרסק לפירה.
6
לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את הבשר והתבלינים ולטגן עד שמוכן.
7
למלא את הקנלוני, לשפוך מעל רוטב עגבניות, לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור עד שיהיה מוכן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים