ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
2 כפות גדושות רסק עגבניות (אני משתמשת בפריכוז של יכין, בקופסת שימורים)
-
-
-
-
-
250 מ״ל שמנת מתוקה/לבישול
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם בסיר את החמאה ולהוסיף את השום הכתוש.
-
2
להוסיף את הרסק והסוכר ולערבב.
-
3
להוסיף את הפסטה ואת המים עד לכיסוי ולערבב.
-
4
להוסיף את החלב ואת השמנת ולערבב.
-
5
להוסיף תבלינים ולבחוש.
-
6
כל כמה דקות לערבב כדי שלא ידבק למטה.
-
7
להוסיף נוזלים (חלב/מים/שמנת) מידי פעם עד שהפסטה תיהיה אל דנטה .
-
8
להוסיף גבינה ולערבב מעט.
-
9
בתיאבון ! .
1
לחמם בסיר את החמאה ולהוסיף את השום הכתוש.
2
להוסיף את הרסק והסוכר ולערבב.
3
להוסיף את הפסטה ואת המים עד לכיסוי ולערבב.
4
להוסיף את החלב ואת השמנת ולערבב.
5
להוסיף תבלינים ולבחוש.
6
כל כמה דקות לערבב כדי שלא ידבק למטה.
7
להוסיף נוזלים (חלב/מים/שמנת) מידי פעם עד שהפסטה תיהיה אל דנטה .
8
להוסיף גבינה ולערבב מעט.
9
בתיאבון ! .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים