ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מיכל (250 גרם) שמנת לבישול
אופן ההכנה
-
1
להביא מים לרתיחה בסיר עם מלח ולהוסיף חבילת פסטה.
-
2
בסיר אחר להמיס את החמאה ולטגן קלות את השום (שלא ישחים אחרת הוא יהיה מר).
-
3
להוסיף את העגבניות וכף הסוכר ולבשל כמה דקות.
-
4
להוסיף רסק ולערבב.
-
5
להוסיף מים ותבלינים ולבשל כ15 דקות.
-
6
להוסיף את השמנת ולערבב, לבשל עוד כ5 דקות.
-
7
לסנן את הפסטה מנוזלים ולערבב בסיר עם הרוטב .
-
8
(ניתן להכניס לתנור עם גבינה מעל או להוסיף פרמז׳ן לרוטב).
1
להביא מים לרתיחה בסיר עם מלח ולהוסיף חבילת פסטה.
2
בסיר אחר להמיס את החמאה ולטגן קלות את השום (שלא ישחים אחרת הוא יהיה מר).
3
להוסיף את העגבניות וכף הסוכר ולבשל כמה דקות.
4
להוסיף רסק ולערבב.
5
להוסיף מים ותבלינים ולבשל כ15 דקות.
6
להוסיף את השמנת ולערבב, לבשל עוד כ5 דקות.
7
לסנן את הפסטה מנוזלים ולערבב בסיר עם הרוטב .
8
(ניתן להכניס לתנור עם גבינה מעל או להוסיף פרמז׳ן לרוטב).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים