אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

979
צפיות

פסטה ברוטב רוזה

המתכון של
פסטה ברוטב רוזה

מתכון קליל וטעים !!

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • פסטה
  • מלח
  • 75 גרם חמאה
  • שום כתוש
  • 2 עגבניות קלופות וטחונות
  • כף סוכר
  • רסק עגבניות
  • מים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • אגוז מוסקט
  • מיכל (250 גרם) שמנת לבישול
אופן ההכנה
  • 1

    להביא מים לרתיחה בסיר עם מלח ולהוסיף חבילת פסטה.


  • 2

    בסיר אחר להמיס את החמאה ולטגן קלות את השום (שלא ישחים אחרת הוא יהיה מר).


  • 3

    להוסיף את העגבניות וכף הסוכר ולבשל כמה דקות.


  • 4

    להוסיף רסק ולערבב.


  • 5

    להוסיף מים ותבלינים ולבשל כ15 דקות.


  • 6

    להוסיף את השמנת ולערבב, לבשל עוד כ5 דקות.


  • 7

    לסנן את הפסטה מנוזלים ולערבב בסיר עם הרוטב .


  • 8

    (ניתן להכניס לתנור עם גבינה מעל או להוסיף פרמז׳ן לרוטב).


1

להביא מים לרתיחה בסיר עם מלח ולהוסיף חבילת פסטה.


2

בסיר אחר להמיס את החמאה ולטגן קלות את השום (שלא ישחים אחרת הוא יהיה מר).


3

להוסיף את העגבניות וכף הסוכר ולבשל כמה דקות.


4

להוסיף רסק ולערבב.


5

להוסיף מים ותבלינים ולבשל כ15 דקות.


6

להוסיף את השמנת ולערבב, לבשל עוד כ5 דקות.


7

לסנן את הפסטה מנוזלים ולערבב בסיר עם הרוטב .


8

(ניתן להכניס לתנור עם גבינה מעל או להוסיף פרמז׳ן לרוטב).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים