לןגן

פסטה ברוטב רוזה

מאת: לורין אסולין, פורסם: 28/10/2018 | 21:39
פסטה ברוטב רוזה

תקציר המתכון: מתכון קליל וטעים !!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להביא מים לרתיחה בסיר עם מלח ולהוסיף חבילת פסטה

  2. בסיר אחר להמיס את החמאה ולטגן קלות את השום (שלא ישחים אחרת הוא יהיה מר)

  3. להוסיף את העגבניות וכף הסוכר ולבשל כמה דקות

  4. להוסיף רסק ולערבב

  5. להוסיף מים ותבלינים ולבשל כ15 דקות

  6. להוסיף את השמנת ולערבב, לבשל עוד כ5 דקות

  7. לסנן את הפסטה מנוזלים ולערבב בסיר עם הרוטב

  8. (ניתן להכניס לתנור עם גבינה מעל או להוסיף פרמז׳ן לרוטב)