ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
5- כפות גדושות רסק עגבניות
-
2- כפות פפריקה מתוקה בשמן
-
אופן ההכנה
-
1
1. מטגנים 4 שיני שום כתושוץ ב 2 כפות שמן.
-
2
2. מוסיפים את העגבניות מגורדות יחד עם הפלפל החריף.
-
3
3. מוסיפים את הרסק עגבניות יחד עם הפפריקה מתוקה.
-
4
4. מוסיפים ליטר מים לסיר עד לרתיחה..
-
5
5. מוסיפים את הפסטה לאחר שטיפה במסננת..
-
6
6. מערבבים ובמידה ונדרש להוסיף מים-מוסיפים עוד כחצי ליטר(הפסטה סופגת את הנוזלים)..
-
7
7. מוסיפים מלח לפי הטעם..
1
1. מטגנים 4 שיני שום כתושוץ ב 2 כפות שמן.
2
2. מוסיפים את העגבניות מגורדות יחד עם הפלפל החריף.
3
3. מוסיפים את הרסק עגבניות יחד עם הפפריקה מתוקה.
4
4. מוסיפים ליטר מים לסיר עד לרתיחה..
5
5. מוסיפים את הפסטה לאחר שטיפה במסננת..
6
6. מערבבים ובמידה ונדרש להוסיף מים-מוסיפים עוד כחצי ליטר(הפסטה סופגת את הנוזלים)..
7
7. מוסיפים מלח לפי הטעם..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים