לןגן

שורבה חריף לחורף חם

מאת: מירי צרפתי גבאי, פורסם: 23/09/2018 | 18:36
שורבה חריף לחורף חם

תקציר המתכון: שורבה חריף- סיבה טובה לאהוב את החורף

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מטגנים 4 שיני שום כתושוץ ב 2 כפות שמן

  2. 2. מוסיפים את העגבניות מגורדות יחד עם הפלפל החריף

  3. 3. מוסיפים את הרסק עגבניות יחד עם הפפריקה מתוקה

  4. 4. מוסיפים ליטר מים לסיר עד לרתיחה.

  5. 5. מוסיפים את הפסטה לאחר שטיפה במסננת.

  6. 6. מערבבים ובמידה ונדרש להוסיף מים-מוסיפים עוד כחצי ליטר(הפסטה סופגת את הנוזלים).

  7. 7. מוסיפים מלח לפי הטעם.