אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

1,778
צפיות

ספגטי "בולונז" מהיר

המתכון של
ספגטי "בולונז" מהיר

מתכון מאולתר שצלח הצלחה מרובה

  • קטגוריהפסטה
  • מספר מנות5 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: פסטה
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 5 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 קופסא פטריות טריות
  • 300 גרם בשר טחון
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 2 יחידות בצל גדול
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 יחידה מלח פלפל
  • 1 חבילה ספגטי
  • 1 קורט טימין
  • 1 כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים שמן זית בסיר רחב.


  • 2

    חותכים את הבצל לרבעים ופורסים (אפשר גם לפרוס חצאי בצל אבל זה פחות חוטים לילדים).


  • 3

    מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב.


  • 4

    פורסים פטריות ומוסיפים לבצל.


  • 5

    מטגנים כ-2 דקות.


  • 6

    מוסיפים בשר טחון ומפוררים עם כף עץ.


  • 7

    מוסיפים טימין, רסק עגבניות, אבקת מרק, מלח ופלפל.


  • 8

    מבשלים כדקה שתיים ומוסיפים כוס מים ומבשלים עד לצמצום לחצי.


  • 9

    מבשלים את הפסטה ומעבירים לרוטב.


  • 10

    הרוטב צריך להיות יחסית יבש וללא הרבה נוזלים. .


  • 11

    בתאבון!.


1

מחממים שמן זית בסיר רחב.


2

חותכים את הבצל לרבעים ופורסים (אפשר גם לפרוס חצאי בצל אבל זה פחות חוטים לילדים).


3

מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב.


4

פורסים פטריות ומוסיפים לבצל.


5

מטגנים כ-2 דקות.


6

מוסיפים בשר טחון ומפוררים עם כף עץ.


7

מוסיפים טימין, רסק עגבניות, אבקת מרק, מלח ופלפל.


8

מבשלים כדקה שתיים ומוסיפים כוס מים ומבשלים עד לצמצום לחצי.


9

מבשלים את הפסטה ומעבירים לרוטב.


10

הרוטב צריך להיות יחסית יבש וללא הרבה נוזלים. .


11

בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים