ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- מספר מנות5 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: פסטה
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 5 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מחממים שמן זית בסיר רחב.
-
2
חותכים את הבצל לרבעים ופורסים (אפשר גם לפרוס חצאי בצל אבל זה פחות חוטים לילדים).
-
3
מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב.
-
4
פורסים פטריות ומוסיפים לבצל.
-
5
מטגנים כ-2 דקות.
-
6
מוסיפים בשר טחון ומפוררים עם כף עץ.
-
7
מוסיפים טימין, רסק עגבניות, אבקת מרק, מלח ופלפל.
-
8
מבשלים כדקה שתיים ומוסיפים כוס מים ומבשלים עד לצמצום לחצי.
-
9
מבשלים את הפסטה ומעבירים לרוטב.
-
10
הרוטב צריך להיות יחסית יבש וללא הרבה נוזלים. .
-
11
בתאבון!.
1
מחממים שמן זית בסיר רחב.
2
חותכים את הבצל לרבעים ופורסים (אפשר גם לפרוס חצאי בצל אבל זה פחות חוטים לילדים).
3
מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב.
4
פורסים פטריות ומוסיפים לבצל.
5
מטגנים כ-2 דקות.
6
מוסיפים בשר טחון ומפוררים עם כף עץ.
7
מוסיפים טימין, רסק עגבניות, אבקת מרק, מלח ופלפל.
8
מבשלים כדקה שתיים ומוסיפים כוס מים ומבשלים עד לצמצום לחצי.
9
מבשלים את הפסטה ומעבירים לרוטב.
10
הרוטב צריך להיות יחסית יבש וללא הרבה נוזלים. .
11
בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים