לןגן

ספגטי "בולונז" מהיר

מאת: Liran Barda, פורסם: 28/05/2015 | 09:57
ספגטי "בולונז" מהיר

תקציר המתכון: מתכון מאולתר שצלח הצלחה מרובה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן זית בסיר רחב

  2. חותכים את הבצל לרבעים ופורסים (אפשר גם לפרוס חצאי בצל אבל זה פחות חוטים לילדים)

  3. מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב

  4. פורסים פטריות ומוסיפים לבצל

  5. מטגנים כ-2 דקות

  6. מוסיפים בשר טחון ומפוררים עם כף עץ

  7. מוסיפים טימין, רסק עגבניות, אבקת מרק, מלח ופלפל

  8. מבשלים כדקה שתיים ומוסיפים כוס מים ומבשלים עד לצמצום לחצי

  9. מבשלים את הפסטה ומעבירים לרוטב

  10. הרוטב צריך להיות יחסית יבש וללא הרבה נוזלים.

  11. בתאבון!