הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהיצא לי רוטב טעים פצצה, לקקנו ת'אצבעות מרוב שזה היה טעים חחח...
מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן שעל החבילה (מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הספגטי ומבשלים כ-6 דקות עד שמתרכך ומגיע למצב של אלדנטה). מסננים מהמים..
במחבת גדולה מחממים 3 כפות שמן ומוסיפים את הבשר הטחון, בעזרת מזלג מפוררים את הבשר ומשטיחים על כל המחבת, מבשלים מעט עד שהבשר מחליף צבע מערבבים מידי פעם. מוסיפים את השום הכתוש מערבבים שוב, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים הכל היטב, מבשלים עוד 2-3 דקות..
מסירים מהאש ומערבבים את הרוטב עם הבשר יחד עם הספגטי..
מגישים, אוכלים ומתענגים... באהבה לילך:).