לןגן

ספגטי בולנז

מאת: לילך טייב, פורסם: 05/02/2018 | 08:56
ספגטי בולנז

תקציר המתכון: יצא לי רוטב טעים פצצה, לקקנו ת'אצבעות מרוב שזה היה טעים חחח...

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן שעל החבילה (מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הספגטי ומבשלים כ-6 דקות עד שמתרכך ומגיע למצב של אלדנטה). מסננים מהמים.

  2. במחבת גדולה מחממים 3 כפות שמן ומוסיפים את הבשר הטחון, בעזרת מזלג מפוררים את הבשר ומשטיחים על כל המחבת, מבשלים מעט עד שהבשר מחליף צבע מערבבים מידי פעם. מוסיפים את השום הכתוש מערבבים שוב, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים הכל היטב, מבשלים עוד 2-3 דקות.

  3. מסירים מהאש ומערבבים את הרוטב עם הבשר יחד עם הספגטי.

  4. מגישים, אוכלים ומתענגים... באהבה לילך:)