אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

8,915
צפיות

פסטה מוקרמת

המתכון של
פסטה מוקרמת

פסטה טעימה וחלבית שכווווווולם אוהבים, מתאימה כתוספת לכל ארוחה חלבית

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 חבילת פסטה מכל סוג וצורה שתבחרו
  • 1 שמנת לבישול 15%
  • 1 סלסילת פטריות טריות שטופות וחתוכות קצוץ
  • 100 גרם חמאה
  • מעט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    מבשלים את הפסטה במים לפי ההוראות של היצרן, מרתיחים את המים ומבשלים בתוכם את הפסטה כ-6 דקות עד למצב של אלדנטה (שהפסטה בעצם נהיית מעין חצי רכה ומעט קרנצ'ית). שמים במסננת ומסננים היטב מהמים, מחזירים לסיר..


  • 2

    בתוך סיר קטן נוסף שמים את השמנת, 50 גרם חמאה והתבלינים ומביאים לרתיחה, מערבבים מידי פעם..


  • 3

    במחבת ממסים את 50 גרם החמאה הנותרים ומטגנים בהם את הפטריות החתוכות, טיגון קל ומהיר של כדקה עד שתיים. מוסיפים את הפטריות לשמנת שבסיר ומערבבים..


  • 4

    יוצקים את רוטב השמנת על הפסטה ומערבבים, מגישים חם. יאמי כמה טעים....


1

מבשלים את הפסטה במים לפי ההוראות של היצרן, מרתיחים את המים ומבשלים בתוכם את הפסטה כ-6 דקות עד למצב של אלדנטה (שהפסטה בעצם נהיית מעין חצי רכה ומעט קרנצ'ית). שמים במסננת ומסננים היטב מהמים, מחזירים לסיר..


2

בתוך סיר קטן נוסף שמים את השמנת, 50 גרם חמאה והתבלינים ומביאים לרתיחה, מערבבים מידי פעם..


3

במחבת ממסים את 50 גרם החמאה הנותרים ומטגנים בהם את הפטריות החתוכות, טיגון קל ומהיר של כדקה עד שתיים. מוסיפים את הפטריות לשמנת שבסיר ומערבבים..


4

יוצקים את רוטב השמנת על הפסטה ומערבבים, מגישים חם. יאמי כמה טעים....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים