ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 חב' פסטה צדפים או פפרדלה
-
-
1 בצל סגול קצוץ דק (אפשר גם בצל רגיל)
-
3 שיני שום קצוצות או כתושות
-
1 פלפל חריף קצוץ דק או 1 גמבה קצוצה דק
-
2 קופסאות טונה בשמן שימורים מסוננות מנוזלים
-
-
מיץ מחצי לימון סחוט טרי או 4 כפות מיץ לימון משומר
-
-
כפית תבלין בזיליקום יבש או אורגנו
-
טיפה מלח (הטונה מלוחה מספיק), פלפל שחור לפי הטעם
-
6 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולהניח בקערה..
-
2
במחבת עמוק לחמם את שמן הזית. להוסיף את הבצל והשום ולטגן 3 דקות..
-
3
להוסיף את הפלפל החריף או הגמבה. להוסיף את הסלרי. לטגן עוד 2 דקות תוך עירבוב.
-
4
להוסיף את הטונה המפוררת ולערבב.
-
5
להוסיף מיץ לימון, סוכר, בזיליקום/אורגנו, מלח ופלפל ולערבב. להסיר להאש..
-
6
לשפוך את הפסטה למחבת ולערבב עם תערובת הטונה..
-
7
להוסיף פטרוזיליה קצוצה מעל, לזלף מעט שמן זית, לערבב ולטרוף ♥.
1
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולהניח בקערה..
2
במחבת עמוק לחמם את שמן הזית. להוסיף את הבצל והשום ולטגן 3 דקות..
3
להוסיף את הפלפל החריף או הגמבה. להוסיף את הסלרי. לטגן עוד 2 דקות תוך עירבוב.
4
להוסיף את הטונה המפוררת ולערבב.
5
להוסיף מיץ לימון, סוכר, בזיליקום/אורגנו, מלח ופלפל ולערבב. להסיר להאש..
6
לשפוך את הפסטה למחבת ולערבב עם תערובת הטונה..
7
להוסיף פטרוזיליה קצוצה מעל, לזלף מעט שמן זית, לערבב ולטרוף ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים