לןגן

פסטה מוקפצת עם טונה

מאת: אורית לוי, פורסם: 26/10/2017 | 00:13
פסטה מוקפצת עם טונה

תקציר המתכון: מנה בקלי קלות להכנה, טעימה חם או קר, צבעונית ומשביעה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולהניח בקערה.

  2. במחבת עמוק לחמם את שמן הזית. להוסיף את הבצל והשום ולטגן 3 דקות.

  3. להוסיף את הפלפל החריף או הגמבה. להוסיף את הסלרי. לטגן עוד 2 דקות תוך עירבוב

  4. להוסיף את הטונה המפוררת ולערבב

  5. להוסיף מיץ לימון, סוכר, בזיליקום/אורגנו, מלח ופלפל ולערבב. להסיר להאש.

  6. לשפוך את הפסטה למחבת ולערבב עם תערובת הטונה.

  7. להוסיף פטרוזיליה קצוצה מעל, לזלף מעט שמן זית, לערבב ולטרוף ♥