תקציר המתכון: מנה בקלי קלות להכנה, טעימה חם או קר, צבעונית ומשביעה
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולהניח בקערה.
במחבת עמוק לחמם את שמן הזית. להוסיף את הבצל והשום ולטגן 3 דקות.
להוסיף את הפלפל החריף או הגמבה. להוסיף את הסלרי. לטגן עוד 2 דקות תוך עירבוב
להוסיף את הטונה המפוררת ולערבב
להוסיף מיץ לימון, סוכר, בזיליקום/אורגנו, מלח ופלפל ולערבב. להסיר להאש.
לשפוך את הפסטה למחבת ולערבב עם תערובת הטונה.
להוסיף פטרוזיליה קצוצה מעל, לזלף מעט שמן זית, לערבב ולטרוף ♥