ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
2 שמנת מתוקה או שמנת לבישול
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מבשלים את הפסטה לפי הוראת יצרן מסננים ומניחים בצד.
-
2
שמים בסיר את השמן זית והחמאה ומוסיפים את הבצל מאדים ומוסיפים גם את השום מערבבים ומאדים 3 דקות .
-
3
מסננים את הפטריות ומוסיפים מבשלים 5 דקות מוסיפים את היין מערבבים .
-
4
מוסיפים שמנת מתוקה ואת התבלינים.
-
5
מבשלים מערבבים מידי פעם עד שהשמנת מסמיכה מוסיפים את הפסטה מבשלים עוד מספר דקות מתקנים טעמים .
-
6
לבריאות.
1
מבשלים את הפסטה לפי הוראת יצרן מסננים ומניחים בצד.
2
שמים בסיר את השמן זית והחמאה ומוסיפים את הבצל מאדים ומוסיפים גם את השום מערבבים ומאדים 3 דקות .
3
מסננים את הפטריות ומוסיפים מבשלים 5 דקות מוסיפים את היין מערבבים .
4
מוסיפים שמנת מתוקה ואת התבלינים.
5
מבשלים מערבבים מידי פעם עד שהשמנת מסמיכה מוסיפים את הפסטה מבשלים עוד מספר דקות מתקנים טעמים .
6
לבריאות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים