לןגן

פסטה בשמנת ופטריות

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 29/01/2017 | 18:58
פסטה בשמנת ופטריות

תקציר המתכון: מתכון שלמדתי מביתי טעים מאוד

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראת יצרן מסננים ומניחים בצד

  2. שמים בסיר את השמן זית והחמאה ומוסיפים את הבצל מאדים ומוסיפים גם את השום מערבבים ומאדים 3 דקות

  3. מסננים את הפטריות ומוסיפים מבשלים 5 דקות מוסיפים את היין מערבבים

  4. מוסיפים שמנת מתוקה ואת התבלינים

  5. מבשלים מערבבים מידי פעם עד שהשמנת מסמיכה מוסיפים את הפסטה מבשלים עוד מספר דקות מתקנים טעמים

  6. לבריאות