תקציר המתכון: מתכון שלמדתי מביתי טעים מאוד
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מבשלים את הפסטה לפי הוראת יצרן מסננים ומניחים בצד
שמים בסיר את השמן זית והחמאה ומוסיפים את הבצל מאדים ומוסיפים גם את השום מערבבים ומאדים 3 דקות
מסננים את הפטריות ומוסיפים מבשלים 5 דקות מוסיפים את היין מערבבים
מוסיפים שמנת מתוקה ואת התבלינים
מבשלים מערבבים מידי פעם עד שהשמנת מסמיכה מוסיפים את הפסטה מבשלים עוד מספר דקות מתקנים טעמים
לבריאות