הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1(מנקים את משמש בלי הגוגואים.
2) חותכים לקוביות קטנות ושמים בסיר מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב .
3) מבשלים עד שהסוכר נמס ועד לרתיחה מוסיפיםאת המיץ לימון.
4) מורידים את להבה לנמוך ומבשלים לעוד שעה וחצי 🕧.
4)עיקור צנצנות לשמירת הריבה לאורך זמן .
ממלאים מים לצנצנות ומניחים בסיר ממלאים את הסיר מים מביאים לרתיחה לאחר מכן הופכים את הצנצנות עד לייבוש מוחלט ואפשר לְמַלֹּאות ריבה ואפשר לשמור את הריבה עד שנה.
בהצלחה🤞🏻.