אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ריבות

684
צפיות

ריבת תות

המתכון של
ריבת תות

עונת התותים נצלו להכנת ריבות עם מעט מאוד סוכר

  • קטגוריהריבות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/2 קילו תותים מתוקים
  • כוס סוכר
  • פרוסת לימון
  • 1/2 כפית קינמוו
  • קורט הל
  • קורט ציפורן
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף היטב את התותים לקטום את העלים .


  • 2

    לשים בסיר עם תחתית עבה להוסיף את הסוכר והתבלינים לשים בצד לשעה .


  • 3

    לשים על האש ולבשל על להבה קטנה להוציא את הקצף לערבב ולבשל שעתיים .


  • 4

    להעביר לצנצנת .


  • 5

    מתאים כתוספת לעוגות לפני הוספת קצפת.


  • 6

    או על גלידה .


  • 7

    יוצא דליל אם רוצים יותר סמיך להוסיף יותר סוכר.


1

לשטוף היטב את התותים לקטום את העלים .


2

לשים בסיר עם תחתית עבה להוסיף את הסוכר והתבלינים לשים בצד לשעה .


3

לשים על האש ולבשל על להבה קטנה להוציא את הקצף לערבב ולבשל שעתיים .


4

להעביר לצנצנת .


5

מתאים כתוספת לעוגות לפני הוספת קצפת.


6

או על גלידה .


7

יוצא דליל אם רוצים יותר סמיך להוסיף יותר סוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים