ספר מתכוני ריבות
- קטגוריהריבות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
ריבת אפרסמון ותפוח .
-
2
דבש יותר מזה אין!!!!.
-
3
נישארו פירות מהחג נזרוק???? לא! לכל דבר יש את המתכון שלו... נתחיל.....
-
4
חצי קילו אפרסמון שטופים וחתוכים לפרוסות @סיון מלול@.
-
5
חצי קילו תפוחים אדומים שטופים וחתוכים לפרוסות.
-
6
או קילו מכל סוג לבחירתכם❤.
-
7
קילו סוכר .
-
8
מיץ מלימון קטן .
-
9
מיץ מקלמנטינה 1. @סיון מלול@.
-
10
כף שטוחה קינמון או 3 מקלות קינמון..
-
11
בלהבה הקטנה בעוצמה הגבוהה להביא לרתיחה את הסוכר והפרי כשהסוכר נמס נוסיף את המיץ לימון, קלמנטינה והקינמון ולהשאיר על אותה הלהבה כשעה לקרר טוב טוב ולשמור בצנצנת אטומה.
1
ריבת אפרסמון ותפוח .
2
דבש יותר מזה אין!!!!.
3
נישארו פירות מהחג נזרוק???? לא! לכל דבר יש את המתכון שלו... נתחיל.....
4
חצי קילו אפרסמון שטופים וחתוכים לפרוסות @סיון מלול@.
5
חצי קילו תפוחים אדומים שטופים וחתוכים לפרוסות.
6
או קילו מכל סוג לבחירתכם❤.
7
קילו סוכר .
8
מיץ מלימון קטן .
9
מיץ מקלמנטינה 1. @סיון מלול@.
10
כף שטוחה קינמון או 3 מקלות קינמון..
11
בלהבה הקטנה בעוצמה הגבוהה להביא לרתיחה את הסוכר והפרי כשהסוכר נמס נוסיף את המיץ לימון, קלמנטינה והקינמון ולהשאיר על אותה הלהבה כשעה לקרר טוב טוב ולשמור בצנצנת אטומה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים