ספר מתכוני קינוחי כוסות
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
קינוחי כוסות פרווה עם פירות יער ותותים
-
-
-
-
מצרכים הדרושים ורוטב פירות יער
-
300 גרם תערובת פירות יער קפואים של סנפרוסט
-
300 גרם תותים קפואים של סנפרוסט
-
אופן ההכנה
-
1
1)מתחילים עם הרוטב פירות יער ותותים.
-
2
2) שמים בסיר את התותים ופירות יער יחד עם הסוכר ומביאים לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות.
-
3
3) טוכנים את התערובת עם מיקסר מוט עם לקבלת תערובת חלקה ומסננים ומעבירים למקרר לחצי שעה .
-
4
4)מקציפים את השמנת צמחיות עם הפודינג וניל עד ליציבות .
-
5
5) מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעט לכוסות .
-
6
6) מעבירים את הרוטב פירות יער גם לשקית זילוף ומזלפים אבל לא כמו הקצפת כי זה ממש נוזלי אז עם שני אצבעות מחזיקים את השקית ומשחררים כך לכל הכוסות.
-
7
7) מזלפים שוב קצפת ושוב רוטת פירות יער .
-
8
שוב קצפת ושוב פירות יער כך 3 פעמים שזה אומר 3 שכבות של קצפת ו 3 שכבות של פירות יער, סוגרים את הכוסות לשומרים במקפיא .
-
9
מפשירים ואפשר גם לאכל ככה כמו גלידה🍧.
-
10
בתאבון.
1
1)מתחילים עם הרוטב פירות יער ותותים.
2
2) שמים בסיר את התותים ופירות יער יחד עם הסוכר ומביאים לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות.
3
3) טוכנים את התערובת עם מיקסר מוט עם לקבלת תערובת חלקה ומסננים ומעבירים למקרר לחצי שעה .
4
4)מקציפים את השמנת צמחיות עם הפודינג וניל עד ליציבות .
5
5) מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעט לכוסות .
6
6) מעבירים את הרוטב פירות יער גם לשקית זילוף ומזלפים אבל לא כמו הקצפת כי זה ממש נוזלי אז עם שני אצבעות מחזיקים את השקית ומשחררים כך לכל הכוסות.
7
7) מזלפים שוב קצפת ושוב רוטת פירות יער .
8
שוב קצפת ושוב פירות יער כך 3 פעמים שזה אומר 3 שכבות של קצפת ו 3 שכבות של פירות יער, סוגרים את הכוסות לשומרים במקפיא .
9
מפשירים ואפשר גם לאכל ככה כמו גלידה🍧.
10
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים