ספר מתכוני קינוחי כוסות
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
מצרכים הדרושים ל 10 קינוחים אפשר להכפיל כמויות
-
-
-
100 גרם שוקולד חלב + 50 מ"ל שמנת מתוקה
-
100 גרם שוקולד לבן + 50 מ"ל שמנת מתוקה
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) שופכים לקערת 100 מ"ל שמנת מתוקה ומוסיפים 100 גרם שוקולד מריר .
-
3
2)בקערה שניה 50 מ"ל שמנת מתוקה .
-
4
100 גרם שוקולד חלב .
-
5
3) בקערה שלישית 50 מ"ל שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד לבן .
-
6
4) ממיסים את 3 הקערות במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות עד להמסה מלאה ושמים בצד .
-
7
5)מקציפים 500 מ"ל עם כף פודינג וניל לקצפת לא קשה מדי למרקם של יוגורט.
-
8
6)מחלקים את הקצפת באופן שווה ל3 קערות ומערבבים בצורת קיפול .
-
9
7) מעבירים לשקית זילוף את התערובת שוקולד מריר ומזלפים מעט בכוסות ומקפיאים לחצי שעה .
-
10
8)לאחר חצי שעה מזלפים את התערובת שוקולד חלב ושוב למקפיא לחצי שעה .
-
11
9)לאחר חצי שעה מזלפים טת את התערובת שוקולד לבן ומקשטים בפתיתי שוקולד או במה שרוצים השמיים הם הגבול.
1
.
2
1) שופכים לקערת 100 מ"ל שמנת מתוקה ומוסיפים 100 גרם שוקולד מריר .
3
2)בקערה שניה 50 מ"ל שמנת מתוקה .
4
100 גרם שוקולד חלב .
5
3) בקערה שלישית 50 מ"ל שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד לבן .
6
4) ממיסים את 3 הקערות במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות עד להמסה מלאה ושמים בצד .
7
5)מקציפים 500 מ"ל עם כף פודינג וניל לקצפת לא קשה מדי למרקם של יוגורט.
8
6)מחלקים את הקצפת באופן שווה ל3 קערות ומערבבים בצורת קיפול .
9
7) מעבירים לשקית זילוף את התערובת שוקולד מריר ומזלפים מעט בכוסות ומקפיאים לחצי שעה .
10
8)לאחר חצי שעה מזלפים את התערובת שוקולד חלב ושוב למקפיא לחצי שעה .
11
9)לאחר חצי שעה מזלפים טת את התערובת שוקולד לבן ומקשטים בפתיתי שוקולד או במה שרוצים השמיים הם הגבול.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים