ספר מתכוני קינוחי כוסות
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לבסיס
-
½ שרוול פתי בר של אוסם בטעם פיסטוק
-
-
-
לקישוט
-
¼ פתי בר של אוסם בטעם פיסטוק
-
-
פיטנגו / פטל/ תות / פירות יער
אופן ההכנה
-
1
לטחון את הקיווי בבלנדר מוט.
-
2
להעביר לסיר קטן להוסיף את הסוכר .
-
3
לערבב את החלב עם הקורנפלור .
-
4
ולהוסיף לקיווי .
-
5
לבשל על הגז תוך בחישה מתמדת .
-
6
עד שיסמיך ויגיע לרתיחה לקרר .
-
7
להכניס את חתיכות הפתי בר לתוך כוס קינוח .
-
8
בעזרת כף להרטיב אותם עם חלב .
-
9
להכניס את הקרם מסקרפונה.
-
10
לתוך שקית זילוף למלא 3/4 מהכוס .
-
11
בעזרת כפית להניח קרם קיווי .
-
12
לקשט ברבע פתי בר ופיטנגו .
-
13
לפזר פיסטוקים קצוצים .
-
14
באהבה נועם זיגדון 💞.
1
לטחון את הקיווי בבלנדר מוט.
2
להעביר לסיר קטן להוסיף את הסוכר .
3
לערבב את החלב עם הקורנפלור .
4
ולהוסיף לקיווי .
5
לבשל על הגז תוך בחישה מתמדת .
6
עד שיסמיך ויגיע לרתיחה לקרר .
7
להכניס את חתיכות הפתי בר לתוך כוס קינוח .
8
בעזרת כף להרטיב אותם עם חלב .
9
להכניס את הקרם מסקרפונה.
10
לתוך שקית זילוף למלא 3/4 מהכוס .
11
בעזרת כפית להניח קרם קיווי .
12
לקשט ברבע פתי בר ופיטנגו .
13
לפזר פיסטוקים קצוצים .
14
באהבה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים