הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלרסק את הבייגלך.
לחמם את חמאת בוטנים עם השמן והסוכר לערבב עם הבייגלך ולהכניס לכוסיות לתחתית לדפוק קצת שיתישר.
לחמם שוקולד וריץ לשפוך על שכבה א’ ולהכניס למקפיא.
להקציף את הריץ עם הפודינג וניל כ4,5 דקות ולהוסיף את החמאת בוטנים לערבב עוד קצת ואז למרוח מלמעלה או לזלף עם צנטר.
לפזר מלמעלה שוקולד מגורד או כל קישוט שעולה בדעתכם.
שבת שלום.