מתחילים להקציף את השמנת איזה 2 דקות עד להתייצבות קלה , מנמיכים מהירות ומוסיפים את החלב המרוכז וגבינת המסקרופנה וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב.
מחלקים את הקרם ל- 3 קעריות קטנות.
לקערית אחת הוספתי 100 גרם פקאן מסוכר
לקערית שניה הוספתי קוקוס קלוי
לקערית השלישית הוספתי עוגיות אוראו
כמובן שאתן יכולות לשים כל דבר אחר שבא לכן.
1. קינוחי כוסות פקאן
מצרכים לתחתית-
100 גרם פתי בר טחון
50 גרם חמאה
1 כף גדושה סוכר
ממיסים את החמאה על הגז על אש נמוכה יחד עם הסוכר עד להכל נמס, מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב.
מתחילים להרכיב את הקינוחים-
לוקחים כפית מהפירורים ושמים בתחתית הכוס
מזלפים מעל מקרם הפאקן שהכנו ומקשטים מעל פקאנים טחונים או כל קישוט אחר שבא לכן.
2. קינוחי כוסות לוטוס
100 גרם עוגיות לוטוס טחונים
25 גרם חמאה מומסת
מערבבים לקבלת תערובת פירורית
לוקחים כפית מהפירורי הלוטוס ושמים בתחתית הכוס , מזלפים מעל מהקרם עם הקוקוס הקלוי שהכנו ומקשטים מעל מהלוטוס הטחון- אפשר לזלף ממרח לוטוס מעל או כל קישוט אחר שבא לכן
3. קינוחי כוסות אוראו
8 עוגיות אוראו טחונים
25 גרם חמאה ממוסת
מערבבים לקבלת תערובת פירורית
לוקחים כפית מהפירורי האוראו ושמים בתחתית הכוס , מזלפים מעל מקרם האוראו שהכנו ומקשטים מעל פירורי אוראו או כל קישוט אחר שבא לכן.
מעבירים לכלי גדול עם מכסה ומכניסים את הקינוחים להקפאה של שעתיים שלוש.
ומתענגים על קינוחי כוסות משגעים וטעימים בכלום עבודה, יאמי😋😋😋
כמובן שאתן יכולות לשחק עם המילוי בכל טעם שבא לכן כנ"ל לגבי הקישוט מעל.