אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 שרוול פתי בר
  • 75 גרם חמאה
  • 1 שמנת מתוקה 250 מ״ל
  • 1 גבינה לבנה 250 גרם
  • 1 פודינג וניל
  • 1 קופסאת שימורים קטנה אננס
אופן ההכנה
  • 1

    טוחנים את הפתי בר ממיסים את החמאה ומערבבים מסדרים בתחתית הכוס.


  • 2

    מקציפים 1 שמנת עם 1 פודינג עד לקבלת קצף קשה ומוסיפה את הגבינה בתנועות קיפול.


  • 3

    חותכים קוביות קטנות מאוד של אננס ומוסיפים לקרם.


1

טוחנים את הפתי בר ממיסים את החמאה ומערבבים מסדרים בתחתית הכוס.


2

מקציפים 1 שמנת עם 1 פודינג עד לקבלת קצף קשה ומוסיפה את הגבינה בתנועות קיפול.


3

חותכים קוביות קטנות מאוד של אננס ומוסיפים לקרם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים