ספר מתכונים של שונות
- קטגוריהשונות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
🍮 להקצפה: 125 גרם מהשמנת + 2 כפיות פודינג וניל (זה חצי כמות)
-
אופן ההכנה
-
1
1️⃣ חימום החלב.
-
2
שמים את החלב בסיר 🫕 ומחממים על הגז עד סף רתיחה (לא להרתיח לגמרי)..
-
3
2️⃣ ערבוב בבלנדר.
-
4
שופכים את החלב החם לבלנדר ⚡, מוסיפים את החמאה 🧈, וטוחנים עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה..
-
5
3️⃣ קירור.
-
6
מעבירים לכלי סגור 🧊 ומכניסים למקרר לפחות 8 שעות (רצוי לילה שלם)..
-
7
4️⃣ הקצפה.
-
8
שופכים 125 גרם מהשמנת לקערה 🥣, מוסיפים 2 כפות פודינג וניל 🍮, ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה ומושלמת לזילוף 🎂.
1
1️⃣ חימום החלב.
2
שמים את החלב בסיר 🫕 ומחממים על הגז עד סף רתיחה (לא להרתיח לגמרי)..
3
2️⃣ ערבוב בבלנדר.
4
שופכים את החלב החם לבלנדר ⚡, מוסיפים את החמאה 🧈, וטוחנים עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה..
5
3️⃣ קירור.
6
מעבירים לכלי סגור 🧊 ומכניסים למקרר לפחות 8 שעות (רצוי לילה שלם)..
7
4️⃣ הקצפה.
8
שופכים 125 גרם מהשמנת לקערה 🥣, מוסיפים 2 כפות פודינג וניל 🍮, ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה ומושלמת לזילוף 🎂.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים