ספר מתכונים של שונות
- קטגוריהשונות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1)אופן ההכנה .
-
2
ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות ומערבבים עד שהוא נמס לחלוטין .
-
3
2) שופכים לתבנית סיליקון והזיזו את התבנית בצד לצ כדי לקבל כיסוי מלא ואחיד ולהפוך את התבנית כדי להוריד את שאריות השוקולד המיותרות .
-
4
3)מכניסים למקרר עד להכנת המילוי .
-
5
4)קוצצים את שערות קדאיף .
-
6
ומכניסים למחבת מוסיפים את החמאה ומטגנים עד להזהבה .
-
7
5)מעבירים את שערות קדאיף לקערה מוסיפים קרם פיסטוק וטחינה ומערבבים היטב .
-
8
6)מוציאים את התבנית מהמקרר ויוצקים את התערובת הקדאיף ומכניסים שוב למקרר עד להמסה של מחצית השנייה של השוקולד .
-
9
7)ממיסים את המחצית השנייה של השוקולד ושופכים אותה לתוך התבנית. מורחים בצורה אחידה וחלקה בעזרת מרית .
-
10
ומכניסים למקרר לחצי שעה.
1
1)אופן ההכנה .
2
ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות ומערבבים עד שהוא נמס לחלוטין .
3
2) שופכים לתבנית סיליקון והזיזו את התבנית בצד לצ כדי לקבל כיסוי מלא ואחיד ולהפוך את התבנית כדי להוריד את שאריות השוקולד המיותרות .
4
3)מכניסים למקרר עד להכנת המילוי .
5
4)קוצצים את שערות קדאיף .
6
ומכניסים למחבת מוסיפים את החמאה ומטגנים עד להזהבה .
7
5)מעבירים את שערות קדאיף לקערה מוסיפים קרם פיסטוק וטחינה ומערבבים היטב .
8
6)מוציאים את התבנית מהמקרר ויוצקים את התערובת הקדאיף ומכניסים שוב למקרר עד להמסה של מחצית השנייה של השוקולד .
9
7)ממיסים את המחצית השנייה של השוקולד ושופכים אותה לתוך התבנית. מורחים בצורה אחידה וחלקה בעזרת מרית .
10
ומכניסים למקרר לחצי שעה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים