אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של שונות

125
צפיות

ורניקס עם תפוח אדמה

המתכון של
ורניקס עם תפוח אדמה

מקס מלכיאל

  • קטגוריהשונות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק -
  • 400 גר' קמח
  • ביצה
  • כפית מלח
  • 150 גר' מים
  • למלית -
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים, בצל אחד גדול
  • 2 שיני שום
  • חמאה
אופן ההכנה
  • 1

    את הבצק לשים ונותנים לנוח פעמיים (20-30 דקות).


  • 2

    מטגנים בצל קצוץ..


  • 3

    מבשלים תפוח אדמה ,מוסיפים את הבצל מטוגן והחמאה והשום ועושים פירה..


  • 4

    מרדדים את הבצק ועושים עיגולים בעזרת טבעת מתכת או כוס גדולה. שמים מלית על כל עיגול, סוגרים..


  • 5

    מבשלים בהרבה מים מלוחים 4 דקות. .


1

את הבצק לשים ונותנים לנוח פעמיים (20-30 דקות).


2

מטגנים בצל קצוץ..


3

מבשלים תפוח אדמה ,מוסיפים את הבצל מטוגן והחמאה והשום ועושים פירה..


4

מרדדים את הבצק ועושים עיגולים בעזרת טבעת מתכת או כוס גדולה. שמים מלית על כל עיגול, סוגרים..


5

מבשלים בהרבה מים מלוחים 4 דקות. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים