לןגן

ורניקס עם תפוח אדמה

מאת: איציק שלמה, פורסם: 05/12/2024 | 07:59
ורניקס עם תפוח אדמה

תקציר המתכון: מקס מלכיאל

קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבצק לשים ונותנים לנוח פעמיים (20-30 דקות)

  2. מטגנים בצל קצוץ.

  3. מבשלים תפוח אדמה ,מוסיפים את הבצל מטוגן והחמאה והשום ועושים פירה.

  4. מרדדים את הבצק ועושים עיגולים בעזרת טבעת מתכת או כוס גדולה. שמים מלית על כל עיגול, סוגרים.

  5. מבשלים בהרבה מים מלוחים 4 דקות.