ספר מתכונים של שונות
- קטגוריהשונות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
משקולת כל שהיא של קילוגרם
אופן ההכנה
-
1
להכינס לתוך הסיר שתי שקיות חלב.
-
2
להשאיר בטמפרטורת החדר למשך 48 שעות מכוסה.
-
3
לאחר 48 שעות להסיר את המכסה.
-
4
להוציא עם כף את כל הקרום העליון.
-
5
לעשות חריצים שתי וערב.
-
6
להרתיח חצי ליטר מים עם חצי כפית מלח.
-
7
בעזרת סכין לשפוך עליה את המים כדי שיכנסו.
-
8
לאט לאט בין החריצים.
-
9
לקרר את כל הסיר הייטב.
-
10
להעביר למסננת.
-
11
להניח על המסננת משקול של 1 ק"ג.
-
12
להשאיר לילה בחוץ או במקרר.
-
13
להעביר לכלי זכוכית ולקרר.
1
להכינס לתוך הסיר שתי שקיות חלב.
2
להשאיר בטמפרטורת החדר למשך 48 שעות מכוסה.
3
לאחר 48 שעות להסיר את המכסה.
4
להוציא עם כף את כל הקרום העליון.
5
לעשות חריצים שתי וערב.
6
להרתיח חצי ליטר מים עם חצי כפית מלח.
7
בעזרת סכין לשפוך עליה את המים כדי שיכנסו.
8
לאט לאט בין החריצים.
9
לקרר את כל הסיר הייטב.
10
להעביר למסננת.
11
להניח על המסננת משקול של 1 ק"ג.
12
להשאיר לילה בחוץ או במקרר.
13
להעביר לכלי זכוכית ולקרר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים