אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של שונות

527
צפיות

פול מצרי של סבתא מרים

המתכון של
פול מצרי של סבתא מרים

הכי שיש

  • קטגוריהשונות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג פול מצרי יבש
  • 250 גרם פול מצרי מקולף.
  • כוס עדשים אדומות.
  • 1 וחצי מיץ לימון
  • כף וחצי מלח
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2-3 פלפל סודני
  • חצי כוס שמן זית.
  • ביצים לפי כמות הסועדים
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות הפול במים ל 24 שעות ולנקות היטב..


  • 2

    להוסיף כוס עדשים אדומות+כף רסק עגבניות +פלפלים סודנים+ביצים לפי הצורך..


  • 3

    להכניס לסיר חשמלי לבישול ארוך את כל התכולה ..


  • 4

    לכסות במים ולעבור ב 3 ס"מ ..


  • 5

    לחמם על חום מינימאלי עם מכסה ונייר אלומיניום לאטימה למשך 5 שעות לפחות..


  • 6

    בגמר הבישול להוסיף מיץ מאחד וחצי לימונים+כף וחצי מלח, מוסיפים לסיר ומועכים הכל היטב..


  • 7

    להוסיף חצי כוס שמן זית ושוב למעוך..


  • 8

    להגיש בצלחת עמוקה עם ביצה קשה ומעט שמן זית..


  • 9

    בתאבון..


1

להשרות הפול במים ל 24 שעות ולנקות היטב..


2

להוסיף כוס עדשים אדומות+כף רסק עגבניות +פלפלים סודנים+ביצים לפי הצורך..


3

להכניס לסיר חשמלי לבישול ארוך את כל התכולה ..


4

לכסות במים ולעבור ב 3 ס"מ ..


5

לחמם על חום מינימאלי עם מכסה ונייר אלומיניום לאטימה למשך 5 שעות לפחות..


6

בגמר הבישול להוסיף מיץ מאחד וחצי לימונים+כף וחצי מלח, מוסיפים לסיר ומועכים הכל היטב..


7

להוסיף חצי כוס שמן זית ושוב למעוך..


8

להגיש בצלחת עמוקה עם ביצה קשה ומעט שמן זית..


9

בתאבון..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים