220 גר' קמח. סוגי קמחים שונים יעשו עבודה נפלאה: מקמח פשוט לקמח לחם – ההבדל יהיה מעט באלסטיות של הקרום.
אופן ההכנה
1
ממיסים את השמרים בבירה, מוסיפים את הקמח בהדרגה ובעזרת מטרפה מערבבים עד קבלת מרקם חלק. מוסיפים את המלח. חשוב מאוד לתת לבלילה לנוח לפחות חצי שעה לפני השימוש כדי שהגלוטן יתחיל לעבוד וייצור מרקם אלסטי. בלילה שלא נחה תיתן ציפוי מאד דק ללא סיבים, שמרקמו אינו נעים לאכילה ..
1
ממיסים את השמרים בבירה, מוסיפים את הקמח בהדרגה ובעזרת מטרפה מערבבים עד קבלת מרקם חלק. מוסיפים את המלח. חשוב מאוד לתת לבלילה לנוח לפחות חצי שעה לפני השימוש כדי שהגלוטן יתחיל לעבוד וייצור מרקם אלסטי. בלילה שלא נחה תיתן ציפוי מאד דק ללא סיבים, שמרקמו אינו נעים לאכילה ..